Asiakas ihmetteli kirppislöytöään – maksaisitko tästä kivestä?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toiselle ihmiselle turha esine voi olla toisen ihmisen tuleva aarre. Tämän vuoksi kirpputoreilla käykin kova kuhina, kun ihmiset penkovat myytäviä vaatteita ja tavaroita tehdäkseen edullisia ja ekolgisia löytöjä. Nyt eräs henkilö löysi kivenmurikan.

Paskat Kirppislöydöt -sivusto on pullollaan ihmisten lähettämiä kuvia, joissa nähdään erikoisia kirpputoreilla myynnissä olevia esineitä ja vaatteita. Nyt eräs asiakas oli ihmetellyt tavalliselta kiveltä näyttävää kivenmurikkaa, josta pyydettiin kahden euron hintaa.

Korukivenä myynnissä oleva kivi aiheutti paljon hilpeyttä sosiaalisessa mediassa. Osa kommentoijista on kuitenkin osannut kertoa, että kivihiontaa harrastaville tällainen pari euroa maksava korukivi on todellisuudessakin oikea löytö, josta ollaan valmiita maksamaan.