Tom Cruise uudesta Top Gun -elokuvasta: ”Kukaan ei ole tehnyt vastaavaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tom Cruisen tähdittämä Top Gun on saamassa tänä vuonna jatkoa. Hävittäjälentäjien vauhdikkaaseen maailmaan palataan Top Gun: Maverick -elokuvassa. Cruise on luvannut Top Gunin jatko-osan tarjoavan kohtauksia, jollaisia valkokankaalla ei ole aiemmin nähty.

Hän kertoo todenneensa tuotantoyhtiölle elokuvan teon tulevan olemaan erityisen haastavaa ja vaati vähäistä tietokonetehosteiden käyttöä.

– Kukaan ei ole aikaisemmin tehnyt mitään vastaavaa. Yhdessäkään elokuvassa ei ole ollut samaan tapaan kuvattua lentokohtausta. Rehellisesti sanottuna en tiedä, tuleeko koskaan olemaankaan, Cruise vihjasi Empire-lehdelle.

Tuottaja Jerry Bruckheimerin mukaan Cruise vaati, että näyttelijät olisivat todella liikkuvien hävittäjälentokoneiden sisällä. Joseph Kosinskin ohjaaman Top Gun: Maverick -elokuvan on määrä saada ensi-iltansa Yhdysvalloissa 24. kesäkuuta 2020.