Tue suomalaisia pienlevy-yhtiöitä – perjantaina vietetään #indiehour-kampanjaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemia on vaikuttanut monien muiden toimialojen tavoin myös muusikoiden elinkeinoon. Monet artistit ja yhtyeet ovat tukalassa tilanteessa esimerkiksi keikkojen peruuntumisen myötä.

Riippumattomien levy-yhtiöiden yhdistys IndieCo. pyytää ihmisiä osoittamaan tukensa suomalaisartisteille #indiehour-kampanjan avulla. Perjantaina 20.03 järjestettävän kampanjan tarkoituksena on kannustaa kuuntelemaan tunnin ajan suomalaisia indie-levy-yhtiöiden julkaisuja suoratoistopalveluissa ja ostamaan artistien levyjä.

Kampanjaan liittyviin somejulkaisuihin suositellaan liitettävän mukaan #indiehour-tunniste. Perjantaina myös kansainvälinen Bandcamp-palvelu tukee koronan ansiosta kovia aikoja viettäviä muusikoita. Sivustolta ostetusta musiikista ei vuorokauden ajan oteta komissiota, vaan tuotot menevät suoraan artisteille.

 

Perjantaina 20. maaliskuuta järjestettävä #indiehour-kampanja pyrkii tukemaan Suomen indie-kenttää!Jos haluat tukea…

Publiée par IndieCo Finland sur Mardi 17 mars 2020