Valepoliisi pidätettiin kahdesti kahden päivän sisällä: ”Ei vain ota opikseen”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Floridalainen mies on pidätetty kahdesti kahden vuorokauden aikana samasta rikoksesta. Mies oli esiintynyt laittomasti poliisina. 60-vuotias LeRoy Stotelmyer oli väittänyt maksullisen sillan työntekijälle olevansa poliisi. Hän oli yrittänyt tällä tavoin välttyä kahden dollarin läpikulkumaksulta.

Yritys ei mennyt läpi, sillä työntekijä oli aikaisemmin nähnyt uutisen poliisina esiintyneestä miehestä. Stotelmeyer oli pidätetty edellisen kerran vain kahta vuorokautta aikaisemmin. Tuolloin hän oli jäänyt kiinni poliisina esiintymisen lisäksi myymälävarkaudesta.

-Tämä tyyppi ei vain ota opikseen eikä kunnioita lakia. Sama meno jatkui kaksi päivää vapauttamisen jälkeen. Tiedämme jo että hän luulee selviävänsä varastelusta ja maksujen välttelystä tekaistun virkamerkkinsä ansiosta, seriffi Rick Staley totesi Facebookissa.

 

Publiée par Flagler County Sheriff's Office sur Samedi 14 mars 2020