Adam Lambert haluaa näytellä George Michaelia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

American Idol -ohjelman kautta kuuluisuuteen noussut laulaja Adam Lambert on tehnyt näyttävää uraa musiikin parissa. Tähti on muun muassa toiminut laulajana Queen-yhtyeen paluukeikoilla.

Nyt Lambert on paljastanut haaveilevansa siitä, että hän pääsisi tulkitsemaan Freddie Mercuryn lisäksi myös toista ikonista laulajaa. Hän haluaisi näytellä George Michaelia mahdollisessa elämänkertaelokuvassa.

-Haluaisin George Michael -elokuvan. Se olisi upeaa, sillä emme mielestäni tiedä hänestä paljoa. Olisi hienoa tutustua Georgen elämään enemmän, Lambert kuvaili Metro-lehdelle.

Suosikkiartisteista kertovien elokuvien suosion myötä George Michael -elämänkertaelokuva onkin todennäköisesti vain ajan kysymys. Suomalaisfanit pääsevät todistamaan Adam Lambertia lähitulevaisuudessa esiintymislavalla. Hänen on nimittäin määrä esiintyä Helsingin Jäähallissa 12. syyskuuta.