Mikä bikinivartalo! Alessandra esitteli tulevan kauden mallistoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti. Joululomakin suuntautui aurinkoon, kuten tavallista.

View this post on Instagram

Raising vibrations @ home 💫 #staysafe

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Aktiiviuransa jo päättänyt supermalli on yllättäen aktivoitunut malliurallaan uudelleen viime kuukausina, eli alalta ei olekaan ilmeisesti kovin helppoa lähteä. Nyt Ambrosio on esitellyt ystävänsä kanssa tulevan kauden bikinimallistoja todella näyttävissä kuvissa.

View this post on Instagram

Wave & Flow 🌛🌕🌜

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.