Britney Spears haluaa inspiroida muita – tekee sen joogaamalla

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears ilahduttaa nykyään fanejaan usein kuvilla, joissa hän poseeraa bikineissä. Viime aikoina nainen on julkaissut etenkin videoita, joilla hän joogaa tai harrastaa jotakin muuta liikuntaa vähäpukeisena.

Nyt 39-vuotias Britney Spears ilmaisi hänen huolensa tuoreella videollaan, jonka hän julkaisi Instagram-kanavalleen. Videolla nainen sanoo, että koronaviruksen vuoksi hänen mielestään on erityisen tärkeää, että ihmiset pitävät nyt itsestään huolta ja vaalivat omaa terveyttään enemmän kuin koskaan.

Britney Spears haluaa itse toimia seuraajilleen inspiroivana esimerkkinä. Spears lupasi videolla, että hän alkaa tästä lähtien julkaisemaan joka päivä videoita, joissa hän esittelee aina jonkin joogaliikkeen. Joogavideoiden ja kuvien avulla nainen haluaa saada muutkin motivoituneeksi ja liikkumaan kotonaan.