Dua Lipa uudessa hiustyylissään – naista ei ole tunnistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Dua Lipa nousi pari vuotta sitten kansainväliseksi supertähdeksi hiteillään Scared to Be Lonely ja New Rules. 24-vuotias laulaja ja lauluntekijä julkaisi hetki sitten Physical-nimisen singlen, joka oli naisen toinen julkaisu tulevalta Future Nostalgia -nimiseltä albumilta.

Dua Lipa on muuttanut tyyliään uuden musiikin julkaisun myötä. Hän on ollut selvästi 90-luvusta inspiroitunut niin musiikin, muodin kuin hiustensakin suhteen. Nyt nainen esitteli sosiaalisessa mediassa hänen uuden hiustyylinsä, josta naista ei ole edes tunnistaa.

Dua Lipa julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän esittelee uutta hiustyyliään. Tähden hiukset ovat päältä vaaleat, minkä lisäksi hän on nyt leikannut itselleen etuhiukset. Vaaleat hiukset otsalla saavat aikaan heti entistä vaaleamman tyylin, vaikkakin tähden hiusten alla on edelleen tummempaa ruskeamman sävyä.

View this post on Instagram

the new normal

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on