Sabina Särkkä makuuhuonekuvassa – alusasu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, mutta suuri osa Särkän töistä toteutuu kuitenkin sosiaalisessa mediassa.

Kaunotar lomaili taannoin tuoreen aviomiehensä Ossi Kivimäen kanssa Balilla. Matkalta Särkkä julkaisi useita todella upeita bikinikuvia, joissa nainen nautiskeli auringosta ja lämmöstä. Nyt Särkkä on julkaissut samalta reissulta näyttävän kuvan makuuhuoneesta, jossa hän keikistelee alusvaatteisillaan.

Sabina Särkkä julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän bikinikuvan, joka on hänen Balin matkallaan otettu. Kuvassa naisella on upeat raidalliset bikinit yllään eikä hän malta odottaa, että pääsisi jälleen käyttämään niitä. Mallikaunottaren poseeratessa kameralle rennosti huomio keskittyy väistämättä naisen upeisiin hiuksiin ja timmeihin vatsalihaksiin.