Ampumisessa vammautunut vaatii Tekashi 6ix9inelta 150 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Tekashi 6ix9ine vapautuu vankilasta elokuussa, mutta hänen ongelmansa lain kanssa eivät ole suinkaan ohi. Nyt tähden määräämässä ammuskelutapauksessa vammautunut nainen on nostanut oikeustoimet häntä kohtaan.

Välikohtaus tapahtui heinäkuussa 2018 New Yorkissa. Tekashi oli kuullut Nine Trey Gangsta Bloods -jengin jäsenten kuvaavan Brooklynissä musiikkivideota. Räppäri lähetti ystävänsä suorittamaan aseellisen iskun kuvauspaikalle, sillä jengiläiset olivat siepanneet hänet kuusi vuorokautta aikaisemmin.

Sivullisen naisen jalkaan osui ampumavälikohtauksessa harhaluoti. Hän kertoo menettäneensä sen vuoksi työnsä tavaratalossa ja joutui luopumaan haaveistaan opiskella poliisiksi. Anonyyminä pysyttelevä nainen vaatii Tekashi 6ix9ineltä, oikealta nimeltään Danien Hernandez, oikeudessa 150 miljoonan dollarin korvauksia.