Conan O’Brien tekee paluun – kuvaa uuden sarjansa kännykällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Conan O’Brien on liittynyt töitään kotoa käsin tekevien joukkoon. Tähden Conan-keskusteluohjelmaa kuvataan koronaepidemian vuoksi jatkossa hänen kotoaan käsin.

O’Brien kertoi Twitterissä sarjansa uusien jaksojen jatkuvan maanantaina 30. maaliskuuta. Tähti kuvaa jaksot kotonaan iPhonella, ja myös sarjan muu työryhmä työskentelee kodeistaan käsin. Vieraita O’Brien haastattelee Skypen välityksellä.

– Jälki ei tule olemaan kaunista mutta voitte vapaasti nauraa yrityksellemme. Pysykää turvassa, koomikko twiittasi.

Conan O’Brien ei ole ainoa talk show -juontaja jonka sarja on kokenut muutoksia epidemian myötä. Myös esimerkiksi Jimmy Fallonin The Tonight Show -sarjaa työstetään hänen kotoaan käsin. Kuvaajan toimii tähden vaimo Nancy Juvonen.