Gal Gadot kokosi julkkikset yhteislauluun – katsojilta kiusaantunut reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gal Gadot on yksi kuumimmista naistähdistä, joka on tähdittänyt monia toimintaelokuvia vuosien 2016 ja 2017 aikana. Muun muassa supersankariseikkailut Wonder Woman, Batman v Superman: Dawn of Justice sekä Justice League kuuluvat naisen nimekkäimpiin töihin. Nyt tähti esitteli laulullisia lahjojaan julkkisystäviensä kanssa.

34-vuotias Gal Gadot keksi koota tutut julkkisystävänsä yhteislauluun sosiaalisen median avulla. Nainen pyysi useita tähtiä laulamaan hänen kanssaan John Lennonin Imagine-hittiä. Videoleikkeet koostettiin yhteen niin, että jokaisella tähdellä on laulettavanaan pieni säe kappaleesta.

Fanit eivät ole olleet tähtiä vilisevästä versiosta mielissään. Video on saanut monet kiusaantumaan ja se on synnyttänyt Twitteriin useita hauskoja meemejä, jossa ihmiset kuvailevat sitä miten kiusallista ja vaikeaa videon katsominen heidän mielestään oli.