Khloe Kardashian kertoi miksi lopetti imettämisen – vihasi joka sekuntia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit-realitysarjasta tunnetuksi tullut Khloe Kardashian synnytti esikoisensa True-tyttären kaksi vuotta sitten. Nyt pienen tytön äiti on ensimmäistä kertaa puhunut siitä minkä vuoksi hän vihasi imettämistä ja luovutti sen suhteen ensimmäisten kuukausien jälkeen.

35-vuotias Khloe ja 40-vuotias Kourtney Kardashian juttelevat yhdessä Poosh-kanavan julkaisemalla videolla imettämisestä. Naisille asetetaan paljon paineita imettämisen suhteen, ja moni tuore äiti kasaa myös itse paineita itselleen. Kourtney imetti useita lapsiaan puolitoistavuotiaaksi saakka ja rakasti sitä, mutta Khloella oli kuitenkin täysin päinvastainen kokemus.

Khloe Kardashian kertoi, että häneltä ei tullut tarpeeksi maitoa. Nainen oli stressaantunut, minkä uskoi vaikuttaneen siihen, että maito ei alkanut kunnolla nousemaan. True oli jatkuvasti nälissään ja tyytymätön, minkä lisäksi Khloe imetti, oli väsynyt ja yritti pumpata maitoa jokaisena vapaana hetkenään.

Jatkuva imettäminen ja pumppaaminen saivat lopulta naisen nännit vuotamaan verta. Khloe koki suuria epäonnistumisen tunteita joutuessaan antamaan parin kuukauden yrittämisen jälkeen tyttärelleen korviketta. Tyttären ruokkiminen oli kuitenkin pääasia, minkä tähti kokee myöhemmin ymmärtäneensä. Hän ymmärtää nyt myös sen, että hän on loistava äiti. Imettäminen ei vain hänen kohdallaan onnistunut.