Shanina Shaik treenasi uimapuvussa – kuva leviää nyt somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen huippumalli Shanina Shaik tunnetaan erityisesti Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Viime aikoina paluuta muotimaailmaan tehnyt tähti on taas aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa julkaisemalla aktiivisesti upeita kuviaan.

Nyt Shanina nähdään keikistelemässä kotonaan näyttävässä uimapuvussa. Vihreä uimapuku on supermallin mukaan asu, jossa hän treenaa kotona ollessaan. Hän nimittäin kehuu päivityksessään miten hyvin kotitreenaus voi toimia, kunhan saa tukea ystäviltä. Shaik on miljoonien muiden tavoin parhaillaan karanteenissa kotonaan.

View this post on Instagram

Will be working on this tan for 60 days 💖

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Shanina Shaik poseerasi taannoin Maxim-lehden kansikuvassa rohkeissa merkeissä. 28-vuotias malli nähtiin tuolloin kansikuvassa ja sisäsivuilla avoimessa paidassa ilman rintaliivejä. Malliunran ohella Shaik on tehnyt töitä näyttelijänä. Tähti oli mukana vuonna 2017 ilmestyneessä Muumio-elokuvassa, ja hänellä on rooli myös valkokankaalla Isla Fisherin tähdittämässä Greed-komediassa.