Drake joutui karanteeniin – juhli koronasairaan koripallotähden kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Drake on päättänyt asettua karanteeniin Kanadan Torontossa sijaitsevaan kartanoonsa. Syynä on juhliminen koronaa sairastavan koripalloilija Kevin Durantin kanssa.

Drake ja Brooklyn Netsin riveissä pelaava Durant juhlivat Hollywoodissa sijaitsevassa Nice Guy -yökerhossa yli viikko sitten. Koripalloilijalla diagnosoitiin Page Six -sivuston mukaan myöhemmin koronavirus.

Drake saattaa joutua viettämään aikaa kotonaan jonkin aikaa, sillä Kanada ja Yhdysvallat työstävät parhaillaan kahden valtion välistä liikkumista rajoittavaa sopimusta. Koronavirus on Durantin lisäksi todettu kolmella muulla Netsin pelaajalla. Muiden sairastuneiden pelaajien nimiä ei ole kuitenkaan paljastettu julkisuuteen.

 

View this post on Instagram

A statement from the Brooklyn Nets.

A post shared by Brooklyn Nets (@brooklynnets) on