Hurja sääennuste: Etelä-Suomeen loppuviikosta jopa 10 astetta lämmintä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan ja ihmiset ovat saaneet nauttia aurikoisista ulkoilusäistä. Ilmatieteen laitoksen mukaan loppuviikon keliolosuhteet suosivat kaikkia ulkoilijoita ja pihahommien parissa puuhastelijoita.

Meteorologit ennustavat, että loppuviikko tulee olemaan aurinkoinen. Etelä-Suomessa saadaan nauttia peräti kymmenen asteen lämpoötiloista. Valitettavasti hallitus on ilmoittanut, että tulee asettamaan lisää rajoituksia liikkumiseen ihmisten tottelemattomuuden vuoksi, joten kaikki eivät välttämättä pääse enää nauttimaan ulkoilemisesta kevätsäässä, ainakaan isompien kaupunkien kaduilla.

Sää on monin paikoin tuulinen, joten piknik-viltit kannattaa jättää kotiin ja panna pipo huppuineen päähän korvia suojaamaan. Aurinkoinen ilma tarjoaa kuitenkin erinomaisen hetken suorittaa vaikkapa ikkunanpesua, terassin huoltamista, haravointia tai mattojen tamppaamista – oman kodin pihapiirissä totta kai.