Pariskunta keksi hulvattoman illuusion – nainen muuntautui ratsuksi sekunnissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset tuntuvat viettävän sosiaalisessa mediassa nyt enemmän aikaansa kuin aiemmin, mikä onkin poikinut paljon hauskoja haasteita ja videoita verkkoon. Nyt eräs pariskunta on onnistunut naurattamaan monia kuvaamallaan videolla, jossa nähdään hauska illuusio. Videolla nainen muuntautuu sekunneissa hevoseksi ja mies karjapaimeneksi.

Facebookiin jaetulla videolla nähdään miten nainen muuttuu hevoseksi kumartumalla eteen päin kohti kameraa. Naisen pitkät hiukset näyttävät aivan hevosen hännän jouhilta. Mies hytkyy naisen kanssa samaan tahtiin ja näyttää ratsastavan kohti auringon laskua stetsoni päässään. Taustalla soi vielä tilanteeseen sopiva kantrimusiikki, joka kruunaa videon hauskuuden.

Koronavirus on saanut monien ihmisten mielen apeaksi. Sairastumisen pelko ja synkät uutiset voivat ahdistaa ja saada omankin mielen tummumaan. Sen vuoksi onkin tärkeää muistaa välillä keksiä keinoja keventää omaa mieltään piristävillä ja hyväntuulisilla asioilla. Tällaisia voivat olla esimerkiksi kävely metsässä tai huvittava video.

Katso video TÄÄLTÄ.

https://www.facebook.com/groups/353655388403973/permalink/927757634327076/