Janni Hussi ehdotti somessa sisäpyöräilyä – Joel Harkimolta hauska vastaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu suomalaisjulkkis Janni Hussi tunnetaan terveellisistä elämäntavoistaan ja energisestä olemuksestaan. Nyt hän ryhtyi suunnittelemaan etänä pidettyä sisäpyöräilytuntia, johon jokainen oman sisäpyörän omistava voisi sosiaalisen median kautta osallistua.

Nainen ehdotti yhteistä liikuntatuntia julkaisemassaan Instagram-kuvassa. ”Mietin et jos vedettäis ens viikolla täällä instassa live-spinni?”, Hussi pohtii. Tähän hänen avopuolisonsa Joel Harkimo vastasi nopeasti: ”Mulla on valitettavasti tuona ajankohtana etäpalaveri”. Eräs kommentoija kuitenkin ehdotti, että Hussi voi tallentaa kuntoiluvideon, mikä mahdollistaisi Harkimonkin osallistumisen sitten hänelle sopivana ajankohtana.

Taannoin syöpädiagnoosin saanut fitness-tähti toipui koettelemuksestaan hienosti, sillä leikkaus oli onnistunut ja pahanlaatuisesta kasvaimesta ei jäänyt tällä tietoa jälkeäkään. Janni on onnistunut palaamaan aktiivisen elämänsä pariin ja liikkumaan normaaliin tapaansa innostaen samalla myös muita liikunnan pariin.