Scooter esiintyy verkossa – livekeikka perjantai-iltana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhä useampi artisti ja yhtye on alkanut esiintymään keikkalavojen sijaan internetin välityksellä. Nyt suoratoiston avulla faneilleen esiintyvien kokoonpanojen joukkoon liittyy 1990-luvulta asti musiikkia tehnyt dancejyrä Scooter.

Scooter paljasti Facebookissa järjestävänsä perjantaina I Want You to Stream -esiintymisen internetissä. Keikkaa on mahdollista seurata kotisohvalta käsin joko Facebookissa tai Youtubessa. Esiintyminen alkaa kello 22 Suomen aikaa.

Scooter perustetiin Saksan Hamburgissa jo vuonna 1993. Hiteistä kuten One (Always Hardcore), How Much is the Fish ja Move Your Ass tunnettu kokoonpano on vuosien varrella tullut tunnetuksi niin happy hardcoresta, eurodancesta kuin EDM-musiikistakin. Yhtyeeseen kuuluvat H.P. Baxxter, Michael Simon ja Sebastian Schilde.

 

SCOOTER LIVE – I WANT YOU TO STREAM!!!THIS FRIDAY // 9PM CET FACEBOOK & YOUTUBE LIVE >> https://scooter.lnk.to/LIVEBE…

Publiée par Scooter sur Mardi 24 mars 2020