Junalippujen peruutusehtoja muutetaan – VR tarjoaa enemmän joustonvaraa

Matkailu · Terhi Piiroinen

VR muuttaa junalippujen peruutusehtoja siten, että asiakkaat voivat halutessaan peruuttaa VR:n kauko- tai lähiliikenteen kertaliput kuluitta 14. kesäkuuta saakka. Myös sarja- ja kausilippujen osalta muutetaan käytäntöjä joustavammiksi koronavirustilanteen vuoksi.

Peruutusehtojen muuttaminen on väliaikainen ratkaisu. Maksuton peruutus koskee kaukoliikenteen kertalippuja istuma- ja makuupaikoille, autopaketteja sekö VR:n lähiliikenteen kertalippuja. Peruutukset voi tehdä VR:n verkkosivuilla peruutuslomakkeen kautta.

VR:n kauko- ja lähiliikenteen sarjalippujen voimassaoloaikaa pidennetään niiden lippujen osalta, jotka on ostettu ennen 16. maaliskuuta ja ovat voimassa kyseisen päivämäärän jälkeen. Verkkokaupasta ja mobiilisovelluksesta ostettujen sarjalippujen voimassaoloaika pitenee automaattisesti 120 vuorokautta alkuperäisen voimassaoloajan päättymisestä.