Khloe Kardashianin tyyli ihastuttaa – esitteli lyhyemmät hiuksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realityjulkkis Khloe Kardashian on viime vuosien aikana muuttanut omaa tyyliään tiuhaan tahtiin. Etenkin naisen hiukset ovat kokeneet monta muutosta lähiaikoina. Nyt 35-vuotias kaunotar esitteli jälleen uuden lyhyemmän hiustyylin.

Upea Khloe Kardashian julkaisee itsestään tiuhaan tahtiin kuvia, joissa hän esittelee kurvikasta vartaloaan. Nyt valkoisessa iltapuvussa poseeraava nainen sai kaiken huomion kiinnittymään kuitenkin hänen uuteen hiustyyliinsä, joka oli lyhyt polkkamittainen malli.

Naisen luottokampaaja César Deleön Ramirêz on tunnettu hänen upeista aidolta näyttävistä peruukeistaan. Nyt mies näyttää luoneen Khloelle upean vaalean peruukin, jonka avulla tähti on päässyt kokeilemaan lyhyempää ja klassisempaa hiustyyliä.

View this post on Instagram

Honey! I’m home! Beat: @styledbyhrush Hair: @cesar4styles

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on