Pikkutyttö kertoi mielipiteensä karanteenista – video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ava Ryan -niminen pikkutyttö on noussut nettitähdeksi jo muutama vuosi sitten loistavan asenteensa ja hauskojen letkautustensa vuoksi. Tytön äiti Katie Ryan julkaisee tyttärestään hauskoja videoita hänen Instagram-kanavalleen, jota seuraa jo yli 680.000 fania.

Katie julkaisi aiemmin Ava-tyttärestä hupaisan videon, jossa tyttö esitti melko hankalaa ja itsekästä Charlene-nimistä naista. Tällä kerralla tyttö esittelee Jennifer-nimisen hahmonsa, joka kertoo omia mielipiteitään valloillaan olevasta tilanteesta ja sosiaalisesta eristäytymisestä.

Jennifer on mielestään ollut loistava sosiaalinen eristäytyjä aina, minkä vuoksi hän pitääkin itseään nyt todellisena trendien luojana. Hän kertoo myös hauskalla tavalla sen mitä mieltä hän on kaikkien suunnitelmien vuodelle 2020 peruuntumisesta. Video on saanut nopeasti yli 100.000 katselua tytön hahmon osuessa useiden nauruhermoon.