DJ Madds paljasti upean vartalonsa – miesfanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja tällä kertaa hän on sitä yhdessä ystäviensä kanssa.

Nyt Madds on juhlistanut alusvaatemerkin nelivuotista taivalta julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään kyseisessä asussa. Varsinkin miesfanit ovat syystäkin innostuneet upeasta poseerauksesta. Kuvien perusteella Louch voisi helposti aloittaa hyvinkin tuottoisan malliuran.

View this post on Instagram

Euphorias newest Dj ✨👽

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.