Tallink Silja lahjoittaa ruokavarastonsa hyväntekeväisyyteen – jaetaan Helsingin seudulle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Risteilyalukset on nyt valjastettu joko rahdin kuljettamiseen tai määrätty seisomaan satamissa. Tallink Silja Oy on tiedottanut, että aluksilla on runsaasti käyttämättä jäänyttä ruokaa, mikä lahjoitetaan vähävaraisille helsinkiläisille.

Risteilylaivat on tunnettuja buffet-illallisistaan. Nyt Tallink Silja Oy kertoo laivojensa ylijääneen ruoan menevät Helsingin kaupungin ja seurakunnan jaettavaksi. Ruokaa lahjoitetaan vähävaraisille perheille, eläkeläisille ja työttömille.

Tallink Siljan ja Viking Linen laivat kuljettavat nyt rahtia matkustajien sijaan. Maahamme tuodaan risteilyalusten avulla muun muassa lääkkeitä ja ruokaa. Suomessa on ryhdytty yhteistyön avulla takaamaan maamme toimivuus ja turvallisuus myös jatkossa. Talkoissa on mukana niin kansalaiset ja järjestöt kuin pienyritykset ja pörssiyhtiöt.

Publiée par Tallink Silja International sur Jeudi 26 mars 2020