Jennifer Garner vitsaili Tinder-kuvallaan – nuori komistus iski heti kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen laulaja Dolly Parton täytti juuri 74 vuotta. Itsevarma nainen julkaisi itsestään Instagramiin hauskan kuvakollaasin, jossa nainen esittelee itsestään neljä eri puolta. Linkedin-kuvassa nainen on ammattimainen, Facebook-kuvassa arkisempi itsensä, Instagram-kuva esittelee hänen taiteellista puoltaan ja Tinder-kuvassa laulaja on Playboy-pupu.

Kuvakollaasi sai paljon huomiota ja myös näyttelijä Jennifer Garner päätyi tekemään itsestään samanlaisen kollaasin. Hänen kollaasinsa oli muuten melko samalla tyylillä tehty, mutta Tinder-kuvaan nainen oli pilke silmäkulmassa valinnut kuvan, jossa hän on ilman meikkiä. Tähti tietenkin näyttää hyvältä myös ilman glamouria, mutta ilmeisesti kuvan on tarkoitus näyttää, että nainen ei ole panostanut deittisovelluksen profiiliin.

Hauska kollaasi poiki paljon kommentteja. Yksi mies ehdotti kommentissaan, että Garner vaihtaisi treffisivustolle kuvan, jossa kaunotar on valkoinen seksikäs iltapuku yllään meikattuna. Garner kommentoi ehdotusta vitsaillen: ”Ai siksikö kukaan ei pyyhkäise Tinderissä oikealle?”. Tähän 26-vuotias julkkiskomistus Tyler Cameron kuitenkin vastasi heti flirttaillen, että hän kiinnostuisi Garnerista heti meikittömänkin kuvan perusteella.

View this post on Instagram

Get you a woman who can do it all 😉

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton) on

View this post on Instagram

Yes ma’am, @dollyparton, whatever you say. ♥️

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on