Lentäjä pitkästyi kotona – keksi hulvattoman työsimulaattorin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen vuoksi todella moni ala on kokenut karvaan kolauksen. Ihmiset ovat menettäneet äkillisesti tulonsa ja elinkeinonsa ilman varmaa tietoa siitä milloin tilanne tulee edes helpottamaan.

Matkustamiskieltojen vuoksi monia lentoja on jouduttu perumaan ja matkailualan henkilökuntaa lomauttamaan. Nyt YouTube-videolla nähdään miten eräs lentäjä yrittää pitää omista rutiineistaan kiinni jouduttuaan yllättäin viettämään paljon aikaa kotonaan.

Huvittavalla videolla nähdään lentäjän tekemä työntekosimulaattori. Lentäjä on vetänyt univormun päälleen, ottanut lentolaukkunsa mukaan ja lähtenyt matkaan. Mies hinaa laukkua perässään kävellessään juoksumatolla, joka muistuttaa miestä siitä kun hän on kävelemässä lentokentällä kohti seuraavaa lentoaan.