Nainen yritti pahoinpidellä poikaystävän Raamatulla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen nainen saa todennäköisesti syytteen pahoinpitelystä, koska yritti vahingoittaa poikaystäväänsä Raamatulla. Sunnuntai-illan riita oli äitynyt fyysiseksi pariskunnan kotona ja 51-vuotias nainen heitti miestään painavalla sanalla.

Paikalle soitettiin poliisit. Pidätettynä ollut Terry Slaughter -niminen nainen väitti, että hänen miehensä keksi tarinan Raamatusta. Hänet vapautettiin putkasta seuraavana päivänä, mutta tuomari kielsi naista menemästä pahoinpitelemänsä poikaystävän lähelle, The Smoking Gun uutisoi.

Terry Slaughter ei totellut kieltoa. Hän meni selvittämään aiempaa riitaa pariskunnan yhteiseen asuntoon ja tilanne eskaloitui jälleen fyysiseksi. Hän raapi poikaystävänsä kaulaa ja joutui myöhemmin uudestaan putkaan. Kerrottavan arvoista on myös se, että Terry Slaughter vapautui vuonna 2018 vankilasta 20 vuoden murhatuomion jälkeen.