Opettaja rikkoi maailmanennätyksen – pelasi tanssipeliä yli 138 tunnin ajan

Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa Just Dance -pelisarjassa tarkoituksena on tanssia ruudun äärellä musiikin tahtiin. Nyt eräs yhdysvaltalainen opettaja on noussut otsikoihin pelattuaan peliä yli sadan tunnin ajan.

Bakersfieldissä asuva Carrie Swidecki pelasi Just Dance -pelisarjan vuonna 2015 ilmestynyttä osaa yhteensä 138 tunnin ja 34 sekunnin ajan Otto’s Video Games and More -pelihallissa. Hän rikkoi Guinnessin ennätystenkirjan pisimmän videopelimaratonin, pisimmän tanssipelimaratonin, pisimmän Just Dance -maratonin, pisimmän rytmipelimaratonin ja suurimman tanssipelissä 24 tunnin aikana saavutetun pistemäärän ennätykset.

Swidecki kertoo UPI-uutissivuston mukaan pelanneensa erilaisia tanssipelejä ahkerasti viimeisten 20 vuoden ajan. Naisen mukaan hän on pudottanut liikuntaan perustuvien pelien ansiosta noin 34 kilon edestä painoa.