Rammsteinin laulajalla ei ole koronavirusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaisen industrial metal -yhtye Rammsteinin faneille kantautui eilen ikäviä uutisia, kun yhtyeen vokalisti Till Lindemann kiidätettiin hoitoon sairaalan teho-osastolle. Hänen epäiltiin sairastuneen koronavirukseen.

Nyt yhtye ilmoittaa, että testien tulokser ovet tulleet ja niiden mukaan rocktähdellä ei ole koronavirusta. Lindemann alkoi kärsimään korkeasta kuumeesta palattuaan kotiinsa konsertti matkalta. Keuhkokuumeeseen sairastuneen ja hengenvaarassa olleen tähden tilan kerrotaan olevan tällä hetkellä vakaa.

Laulaja oli ennen sairastumistaan ollut esiintymässä Lindemann-yhtyeensä kanssa Moskovassa. Rammsteinin on ollut määrä esiintyä toukokuun loppupuolelta alkaen jälleen Euroopan esiintymislavoilla. Toistaiseksi ei ole tiedossa, tuleeko koronaviruspandemia vaikuttamaan suunniteltuun kiertueeseen.