Erikoinen yhteistyö kriisin keskellä – ohjelmistotalo ja juustoyhtiö tekivät sopimuksen Pirkanmaalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen poikkeustila vaatii poikkeuksellisia ratkaisuja. Yksi niistä on Pirkanmaalla solmittu sopimus ohjelmistotalo Bitwisen ja lähiruokayritys Heikkilän Juustolan välillä. Sopimuksesta kannattaa ottaa mallia ja ideaa, jotta suomalaiset yritykset selviävät kriisistä yhdessä.

– Ohjelmistotalo Bitwise ja lähiruokayritys Heikkilän Juustola aloittavat yhteistyön, jonka tarkoituksena on luoda täysin uutta liiketoimintaa törmäyttämällä kahden eri alan asiantuntijoita. Idea sai alkunsa, kun Bitwisen toimitusjohtaja Tomi Mikkonen näki Heikkilän Juustolan yrittäjän, Pekka Moision, haastattelun A-Studiossa, tiedotteessa kerrotaan.

Heikkilän Juustolan yrittäjät perustivat nopeasti lähiruokapalvelun alueen tuottajien kanssa alkuperäisen liiketoiminnan tyssähdettyä koronaviruksen vuoksi. Ohjelmistoalan yrittäjä Tomi Mikkonen näki sattumalta Moision haastattelun ja alkoi pohtia, miten kaksi täysin eri alaa voisivat hyötyä toisistaan. Hän otti yhteyttä Heikkilän Juustolaan.

Pian paiskattiin kyynärpäätä ja sovittiin, että Bitwise saa oman nimikkojuuston. Bitwise sitoutuu ostamaan kaikki vuodelle 2020 budjetoidut henkilökunta- sekä yrityslahjat Heikkilän Juustolalta. Heikkilän Juustola kehittää uniikin Bitwise-brändätyn luomujuuston, joka ehtii kypsyä joulusesonkiin mennessä. Bitwise suunnittelee ja toteuttaa Juustolalle uudet nettisivut ja tilausjärjestelmän Juustolan liiketoiminnan jatkuvuuden helpottamiseksi.

– Bitwise tarvitsee joka tapauksessa loppuvuonna laadukkaan asiakas- ja henkilöstöjoululahjan, ja Juustola tarvitsee rahaa. Tilaamalla joululahjat etukäteen tehdään sitä, mikä on tässä tilanteessa oikein, Mikkonen sanoo.

Eteenpäin on mentävä!Ja mehän mennään❤️Bitwise Oy

Publiée par Heikkilän Juustola sur Mardi 24 mars 2020