Koronalla uhkaillut nainen pidätettiin pahoinpitelystä – yski ensihoitajan kasvoille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen nainen pahoinpiteli poikaystävänsä ja uhkaili sen jälkeen paikalle saapuneita ensihoitajia koronaviruksella. Hänet pidätettiin väkivaltarikoksista ja toimitettiin lääninvankilaan. Kyseesssä on 38-vuotias LaDonald Shakkie Holmes.

Holmes olisi halunnut harrastaa miehen kanssa seksiä. Mies ei kuitenkaan suostunut, koska nainen oli jättämässä seurustelukumppanin palatakseen yhteen ex-miehensä kanssa. LaDonald Shakkie Holmes suuttui valtavasti, The Smoking Gun uutisoi.

Holmes pahoinpiteli miehen potkimalla ja lyömällä. Poliisit saapuivat paikalle ja yrittivät pidättää naisen. Holmes kuitenkin esitti olevansa sairas ja paikalle soitettiin ambulanssi. Kun ensihoitajat yrittivät tutkia häntä, yski Holmes hoitajien päälle ja huusi sairastavansa koronavirusta. Hän joutui maksamaan 7.000 dollaria päästäkseen vankilasta vapauteen odottamaan tulevaa oikeudenkäyntiään.

Poliisi