Lentoemännät paljastivat – näin koronavirus on vaikuttanut työhön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronavirus on vaikuttanut miljoonien ihmisten elämään monella tavalla. Moni joutuu olemaan kotona joko etätöissä tai pahimmassa tapauksessa lomautettuna tai palkattomalla vapaalla. Ihmisten eristäytyminen omiin koteihin on vaikuttanut moniin aloihin suuresti. Nyt lentoemännät kertovat miten viruksen jyllääminen näkyy heidän työssään.

Lentomatkustamista on rajoitettu hyvin paljon koronaviruksen vuoksi. Lentoemännät ja stuertit kertovatkin YouTube-videolla, että tilanteet ja määräykset päivittyvät ja muuttuvat tiuhaan tahtiin. Stuertti kertoi pitävänsä nykyään töissä kumihanskoja. Aiemmin tämä ei ollut vielä sallittua, mutta tilanteen pahennettua työntekijöille on annettu lupa suojautua kumihanskoilla.

Lentoemännät myös paljastivat, että lentokoneet ovat myös nykyään puhtaammat kuin koskaan. Matkustajia on vähemmän mikä vähentää myös sotkua, ja tämän lisäksi siisteydestä huolehditaan erilaisilla puhdistusliinoilla. Tämä ei tietenkään turvaa itse virukselta mikäli joku koronaan sairastunut olisi lennolla mukana.