Nainen valmisti rintaliiveistään hengityssuojaimen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hengityssuojainten kysyntä on räjähtänyt maailmanlaajuisesti koronaviruksen nopean leviämisen vuoksi. Verkossa on nähty monia esimerkkejä siitä millaisia hengityssuojaimia ihmiset ovat viritelleet kasvoilleen mikäli heillä ei ole ollut mahdollista saada käsiinsä oikeanlaista suojainta.

Nyt eräs nainen esittelee videolla omaa keksintöään. Nainen on ideoinut hengityssuojaimen, joka on valmistettu vanhoista rintaliiveistä. Hän opastaa huvittavalla YouTube-videolla miten rintaliivinaamari valmistetaan, että kuka tahansa pystyy tekemään samanlaisen itselleen omissa kotioloissaan.

Nainen oli aluksi vitsinä tehnyt rintaliiveistä hengityssuojaimen ja julkaissut verkossa itsestään kuvan, jossa hän käytti tekelettään. Se keräsi niin paljon ihmisten kiinnostusta, että aviomies päätti kuvata videolle vaimoaan, jossa hän esittelee kaikille miten yksinkertaisesti vanhat rintaliivit muuntautuvat hengityssuojaimeksi.