Vauva ei pidä isän parrasta – ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon huvittavia videoita, joissa nähdään miten vauvat reagoivat isiensä muuttuneeseen ulkonäköön, kun he ovat ajelleet parran pois. Nyt videolla nähdään suloinen vauva, joka ei pidä isänsä partakarvoista alun perinkään.

YouTube-videolla nähdään tällä kerralla vauva, joka olisi varmasti vain tyytyväinen siitä, että hänen isänsä ajelisi partansa pois. Isä on huomannut, että vauvasta tulee aina itkuinen kun hän pussailee pikkuista poskille. Ilmeisesti vauva ei pidä siitä miltä parta tuntuu hänen herkkää ihoaan vasten.

Vauvalla on aluksi tyyni perusilme kasvoillaan kun isä alkaa pussailemaan häntä. Lopulta vauva kuitenkin on purskahtaa itkuun ja ottaa hyvin surullisen ja loukkaantuneen ilmeen kasvoilleen isän pussattua lastaan kaksi kertaa kummallekin poskelle.