Lääkärifetisseihin erikoistunut yritys lahjoitti lääkäriasuja sairaalalle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lääketieteellisiin fetisseihin erikoistunut MedFet-yritys on päätynyt lahjoittamaan tuotteitaan todellisille lääkäreille. Yritys paljasti lahjoituksen Twitter-tilillään.

MedFetin mukaan yritys päätti lahjoittaa varastoistaan kaikki kertakäyttöiset kirurgin asut brittiläisille sairaalalle. Iso-Britannian terveydenhuoltojärjestelmän kerrotaan lähestyneen MedFetiä suojavaatteiden varusteiden toivossa.

– Pystyimme lahjoittamaan vain muutamia settejä sillä varastomme eivät ole isot. Sairaalat olivat kuitenkin epätoivoisia, ja niinpä lahjoitimme ne ilmaiseksi, MedFet twiittasi.

– Tämä on seurausta vuosikymmenen jatkuneesta rahoitusten puutteesta ja leikkauksista, joiden ansiosta terveydenhuoltojärjestelmä hädin tuskin selviää normaaleissa olosuhteissa saati sitten globaalin pandemian pauloissa, yrityksen Twitter-tilillä avauduttiin.