Poliisit kuvasivat huumekätkön vaihtumisen – kokaiinipussi takapuolesta suuhun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen mies on pidätetty huumausaineiden hallussapidosta. Tässä ei ole mitään ihmeellistä, sillä kyseessä on poliisille ennalta tuttu ja aiemman rikosrekisterin omaava 25-vuotias Jahrea Raheem Wallace. Sen sijaan hänen tekonsa poliisiauton takapenkillä on uutisoitavan arvoinen.

Mies oli pidätetty aamuyöllä tavallisen liikenneratsian yhteydessä. Wallace pantiin auton takapenkille. Poliisiauton valvontakamera kuvasi, kun mies otti takapuolestaan pussillisen kokaiinia. Sitten hän pani pussin suuhunsa.

Wallace ei onneksi kuitenkaan nielassut huumeita, vaan sylkäisi pussin myöhemmin poliisien eteen. Pikahuumetesti osoitti sen olevan kokaiinia. Mies odottaa tuomiotaan kaltereiden takana, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi