Yhdysvaltojen pihein perhe – ostavat vain äärimmäiseen tarpeeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset säästävät rahaa eri keinoilla, joista yksi on mahdollisimman kestävien ratkaisujen suosiminen. O’Brienit ovat takuuvarmasti yksi eniten äärimmäisyyksiin säästäväisyydessään menevistä perheistä Yhdysvalloissa. He hyödyntävät jopa lasten uima-altaan veden astioiden tiskaamiseen.

Perheessä on sääntö, että mitään uutta ei osteta kuin äärimmäisen pakon edessä. He ovat korvanneet paistinpannusta irronneen kahvan työkalulla ja suihkun rikki menneen suuttimen tyhjällä muovipullolla. Perhe haluaisi myydä heidän talonsa, mutta tarjouksia ei tule ilman kallista remonttia ja asianmukaisia huonekaluja.

O’Brienit eivät halua maksaa uudesta kokolattiamatosta, vaan vaihtavat siihen muutaman uuden kohdan mattokaupan näytepaloista. He lainaavat kalusteet myynnin ajaksi naapuriltaan ja päättävät kaupata taloaan itse. Ostajaehdokkaat hämmästelevät ratkaisuja, eivätkä pidä perheen tee-se-itse -ratkaisuista. Halvalla ei ainakaan tässä tapauksessa saa hyvää, sillä asianmukaiset ratkaisut näkyisivät myös talon myyntihinnassa.