Kekseliäät keksit ovat tässä! Hauskat tavat leikitellä leipomuksilla

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Keksitaikinan tekeminen on helppoa ja netti pursuaa ohjeita erilaisista muro- ja kaakaokeksiohjeista. Sen sijaan, että tekisi tavallisia ja pyöreitä pipareita, voi keksitaikinasta jalostaa monenlaisia herkkuja.

Facebook-sivusto 5-Minute Crafts Family on esitellyt erilaisia tapoja leipoa keksejä. Muotteina käytetään tavallisia kodista löytyviä esineitä, kuten sitruunapuristinta tai juomalasin pohjia. Kekseihin saa kuvioita lähes kaikilla mahdollisilla keinoilla – pitsiliinoista perinteiseen haarukkaan.

Koristelussa voi hyödyntää kaakaojauhetta, strösseleitä tai tomusokerimassaa. Viisitoista minuuttia kestävä video osoittaa, että keksien tuunaaminen ei ole vaikeaa – tulee vain käyttää hauskoja ideoita hyödyksi. Nyt jos koskaan kannattaa leipoa keksejä!

Easy and delicious cookie ideas:

Publiée par 5-Minute Crafts Family sur Vendredi 3 janvier 2020