Rikolliset uhkailevat koronaviruksella – pidätetty sylki poliisia kasvoille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lähisuhdeväkivallasta pidätetty ja tyttöystävänsä pahoinpitelystä epäilty Jamal Curry määrättiin lähestymiskieltoon. Floridalainen mies viis välitti lähestymiskiellosta ja meni tyttöystävänsä asunnolle heti putkasta vapautumisensa jälkeen.

Nainen soitti poliisille. Paikalle tullut poliisipartio aikoi panna 31-vuotiaan Jamal Curryn jälleen poliisiauton takapenkille ja viedä hänet putkaan. Mies ei suostunut tähän, joten viranomaiset joutuivat käyttämään pippurisumutetta. Curry raivostui.

The Smoking Gun kertoo miehen potkineen auton takaikkunaa. Kun naispuoleinen poliisi meni rauhoittelemaan Currya, sylkäisi hän tahallaan ylikonstaapelin kasvoille. Hän kertoi kantavansa koronavirusta. Sen jälkeen hän uhkasi tappaa poliisinaisen ja väitti tietävänsä missä hän asuu. Lisäksi hän tulee saamaan syytteet ulkonaliikkumiskiellon rikkomisesta.