Chrissy Teigen paljasti – John Legend jätti hänet suhteen alussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko John Legend ja huippumalli Chrissy Teigen ovat olleet yhdessä vuosia ja heillä on kaksi lasta, Luna ja Miles. Nyt Teigen teki kuitenkin yllättävän paljastuksen kertoessaan, että heidän suhteensa alussa oli aika, jolloin Legend erosi Chrissy Teigenistä.

John Legend piti faneilleen Instagramissa suoraa lähetystä, johon Chrissy Teigen osallistui. Vaimo istuutui rennosti pianon päälle pelkkä pyyhe yllään. Katsojien yllätykseksi Teigen pyysi muusikkomiestään soittamaan faneille kappaleen, joka on heidän erobiisinsä.

Chrissy Teigen selitti, että heidän suhteensa alussa John Legend jätti hänet. Hän oli miehen mukana kiertueella, joten hän osallistui silti konsertteihin. Nainen katseli eturivistä Legendin musisointia ja itki erosta kertovan biisin tahtiin. Tämän jälkeen pariskunta sai kuitenkin erimielisyytensä sovittua ja Legend toteaakin videolla, että he eivät tule enää koskaan eroamaan.