Sankari hyiseen järveen pelastaakseen koiransa – lemmikki ei jaksanut odottaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan villieläimet ja lemmikit putoavat heikoilla jäillä jääkylmään veteen juostessaan liian ohuen järven jään pinnalla. Nyt eräs koira oli kokea karun kohtalon pudottuaan jäiseen veteen jään pettäessä sen jalkojen alta.

Venäjällä kuvatulla YouTube-videolla nähdään miten koiran omistaja on empimättä lähtenyt uimaan jäiseen järveen pelastaakseen rakkaan lemmikkinsä. Järvi on osittain jäässä, minkä vuoksi miehen eteneminen on hidasta, koska hänen tulee käsillään ja ylävartalollaan rikkoa jäätä samalla kun hän ui koiraa kohti.

Miehen yllätykseksi koira ei kuitenkaan jää odottelemaan pelastusta vaan kääntyy toiseen suuntaan ja lähtee etenemään jäisessä järvessä. Lopulta se onnistuu pääsemään jään pinnalle ja kävelee rauhallisesti toiselle puolelle järveä. Mies kääntyy myös rannalle päin ja näyttää puuskuttavan siihen malliin, että jäinen vesi näyttää saaneen hänet lähes hypotermian partaalle.