Dua Lipa esitti hittinsä James Cordenille videopuhelulla – upea versio vetää sanattomaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Dua Lipa julkaisi juuri uuden Future Nostalgia -nimisen toisen pitkäsoittonsa, joka on saanut hyviä arvosteluja osakseen. Koronaviruksen vuoksi nainen ei kuitenkaan pääse totutulla tavalla esittelemään uutta musiikkiaan kaikkien konserttien peruunnuttua.

Artistit ovat keksineet pakon edessä lukuisia luovia tapoja esittää musiikkiaan faneille ja pysyä yhteydessä heihin. Nyt Dua Lipa esiintyi James Cordenin Late Late Show -keskusteluohjelmassa, jota juontaja lähettää hieman poikkeuksellisista olosuhteista etänä.

Dua Lipa esiintyi etänä videopuhelun yhteydellä. Hän esitti uudelta albumiltaan Don’t Start Now -singlen, jonka hän onnistui upeasti laulamaan ilman sen ihmeellisempää teknologiaa. Videopuheluun osallistui myös muu bändi ja tanssijoita, jotka onnistuivat tekemään esityksestä melko vaikuttavan vaikka kukin esiintyikin omissa kodeissaan.