Kardashianit-sarjan uusi traileri julki – kohuttu kissatappelu videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosittu Kardashianit-realitysarja seuraa Kimin, Kourtneyn, Khloen, Kendallin ja Kylien sekä Kris-äidin elämää. Kurvikkaiden kaunottarien elämästä ei draamaa puutu, minkä paljastaa jälleen uuden tuotantokauden trailerikin.

Khloe Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan 18. tuotantokauden trailerin, jossa nähdään mitä uusi tuotantokausi tulee pitämään sisällään. Trailerissa kuullaan Khloen ystävän Malikan paljastus, jossa hän kertoo olevansa raskaana. Videolla nähdään myös pidempi pätkä kohuttua Kourtneyn ja Kimin tappelua, joka äityi sanailusta fyysiseksi. Tappelussa siskokset tönivät, potkivat ja jopa löivät toisiaan.

Perheen vanhin sisko Kourtney lähti kesken tuotantokauden sarjan kuvauksista. Tällä hetkellä perhe kuvaa parhaillaan jo 19. tuotantokauden jaksoja, joissa Kourtney kuitenkin jo nähdään uudelleen mukana hänen saavutettuaan paremman tasapainon äitiyden ja työnteon välillä.