Lottie Mossin sänkykuva naulitsee miesten katseet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, on lähtenyt seuraamaan hänen isosiskonsa Kate Mossin jalanjälkiä. Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, joka on tullut etenkin Calvin Kleinin kasvona suurelle yleisölle aikoinaan tunnetuksi.

Lottie Moss julkaisee usein näyttäviä kuvia suurelle yleisölle sosiaalisessa mediassa, mutta nainen on nähty myös jo Vogue-lehdessäkin. Nyt 22-vuotias neitokainen esitteli hänen uuden räväkämmän tyylinsä kun nainen on värjännyt pitkät vaaleat hiuksensa kirkkaan pinkiksi.

Näyttävässä kuvassaan nuori nainen makoilee tylsistyneen näköisenä sängyllään. Lottie Mossilla on yllään vain alusvaatteet ja kuvassa malli esitteleekin hänen paljaita pakaroitaan pukeuduttuaan vain valkoisiin pitsistringeihin ollessaan kotonaan.

View this post on Instagram

Current mood ngl

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on