Miley Cyrusin 10 vuotta tiivistettiin – näin paljon tähti on muuttunut

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Miley Cyrus on kasvanut median parrasvaloissa aina pienestä tytöstä naiseksi saakka. Nainen on oireillut julkisuudesta ja ollutkin monesti otsikoissa milloin päihdesekoilujensa ja milloin rakkauselämänsä vuoksi. Viime vuosien aikana laulajan elämä on kuitenkin ollut hieman tasaisempaa.

Nyt 26-vuotias Miley Cyrus on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään pieniä videoleikkeitä viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Naisen monivaiheinen vuosikymmen on pitänyt sisällään monia muutoksia. Cyrus on kokenut melkoisen muodonmuutoksen niin hänen ulkonäkönsä kuin musiikkinsakin suhteen.

Miley Cyrus julkaisi juuri hänen Instagram-kanavallaan kuvia hänen uudesta hiustyylistään. Nainen leikkasi itselleen takatukan, joka kuvasti uutta vuotta ja on hänen mukaansa merkki myös uudesta tulevasta musiikista. Kuvan ja naisen uudistuneen tyylin perusteella musiikissa saattaakin olla viitteitä 80-luvusta.