Samuel L. Jackson luki ajankohtaisen iltasadun – tämä jokaisen täytyy kuunnella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun Hollywood-tähti Samuel L. Jackson kehottaa tekemään tai olemaan tekemättä jotain, on syytä kuunnella. Nyt näyttelijä on jakanut ajankohtaisen koronavirukseen liittyvän viestin ärräpäiden täyttämään tyyliinsä.

Jackson vieraili taannoin Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa videopuhelun kautta. Haastattelun päätteeksi hän luki katkelman Adam Mansbachin tuoreesta Stay the Fuck at Home, eli Pysykää v**tu kotona -kirjasta. Lukutuokio alkaa Youtubessa julkaistun haastattelun kohdasta 6:10.

Kyseessä on lastenkirjan tyyliin tehty runoteos, jossa nimensä mukaisesti ihmisiä kehotetaan pysyttelemään kotonaan. Mansbach on aikaisemmin luonut Go the Fuck to Sleep, eli Nyt v*ttu nukkumaan -nimisen kirjan. Samuel L. Jackson on lukenut myös kyseistä kirjaa teemaan sopivalla tyylillään.