Tekashi 6ix9ine vapautettu vankilasta koronaviruksen vuoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Tekashi 6ix9ine on vapautettu vankilasta. Syynä on maailmalla jylläävä koronaviruspandemia ja se, että mies kuuluu riskiryhmään sairastaessaan astmaa. Hän jatkaa tuomiotaan kotiarestissa.

Tekashi 6ix9ine pidätettiin Bloodsin alaosasto Nine Trey -jengiin liittyvän operaation yhteydessä ja hän myönsi syyllisyytensä yhdeksään rikokseen. Tuomioiden yhteismäärä olisi ollut 47 vuotta, mutta hän teki merkittävää yhteistyötä viranomaisten kanssa ja tuomiot lyhenivät kahteen vuoteen. 23-vuotiaan räppärin oikea nimi on Daniel Hernandez.

Jatkuvassa hengenvaarassa vasikoimisen takia elävä on vapautettu nyt Queensin vankilasta koronapandemian vuoksi, Page Six kertoo. Miehen liikkeitä seurataan GPS-paikantimen avulla, eikä hän saa liikkua sijoituspaikastaan kuin terveydellisistä syistä. Tuomiota on jäljellä neljä kuukautta ja Tekashi on joutunut tekemään suuria järjestelyitä tulevaisuutensa varalle ja henkensä turvaamiseksi. Hänen on kerrottu palkkaavan entisiä sotilaita turvamiehikseen.