Bella Hadid keimailee upeissa somekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid on jo alkuvuonna ollut hyvin kiireinen Pariisin muotiviikkojen toimesta. Kaunotar harkitsi jopa muuttamista Pariisiin ja kaupungista oman asunnon ostamista, koska hän vietti siellä niin paljon aikaa. Taannoin Hadid todettiin maailman kauneimmaksi naiseksi kasvonpiirteiden perusteella, koska hän vastaa julkkisnaisista eniten miesten keskimääräistä kauneusihannetta.

View this post on Instagram

Lucky 🍀 to get some Vitamin D☀️🌼

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Nyt 23-vuotias kaunotar on julkaissut kuvan, jossa hän nautiskelee auringossa makoillen. Yllään Bellalla on valkoiset bikinit, jotka korostavat hänen täydellistä bikinivartaloaan. Toisessa kuvassa hän viettää aikaa ilmeisesti kotonaan keltainen takki yllään, mutta takin alla ei ole lainkaan paitaa tai rintaliivejä.

View this post on Instagram

a girl and her favorite yellow jacket : a series

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Bella Hadid nähtiin taannoin seksikkäissä kuvissa, joissa mallilla oli yllään mustat lateksihanskat, lateksinen kaulapanta ja kapea kaistale lateksia myös rintojen peitteenä. Bella Hadid on saanut paljon suitsutusta kuvien myötä seuraajiltaan, jotka pitävät naista jumalaisen kauniina ja kommentoivat hänen vartalonsa hipovan täydellisyyttä.