Ystävykset treenasivat kuin Instagramin fitnessmallit – tällainen muutos tapahtui

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tällä hetkellä eletään sosiaalisen median todellista kulta-aikaa. Moni etsii Instagramista seurattavakseen henkilöitä, jotka inspiroivat ja motivoivat heitä esimerkiksi treenaamisen suhteen. Kunto-ohjaajat ja fitnessmallit puolestaan jakavat tietoa treeneistään ja innostavat muita liikkumaan.

Nyt työkaverit Kelsey ja Q päättivät ottaa haasteekseen treenata kuukauden ajan kuin Instagramin fitnessmallit. Kauniiden kuvien taakse kätkeytyy lukemattomia kuntosalilla hikoiltuja tunteja, minkä Kelsey ja Q saivat kuukauden aikana oppia kantapään kautta.

Ystävykset olivat jo kokeilun alussa todella hyvässä kunnossa. Q:n tavoitteena oli saavuttaa kuukaudessa todellinen Instagram-mallin fysiikka kun taas Kelsey havitteli enemmän elämäntapamuutosta, jonka avulla hän oppisi hyvän liikkumisen ja syömisen tasapainon.

Kunto-ohjaaja Jeff Logan on Instagram-malli itsekin. Hänen mukaansa se tarkoittaa sitä, että mallin vartalon ja ulkonäön tulee olla vuoden ympäri joka päivä valmis valokuvattavaksi, koska töitä tehdään omalla ulkonäöllä. Treenaamisen lisäksi mies opetti kaveruksia myös ottamaan hyviä selfie-kuvia.