Courtney Stodden keikisteli näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Courtney Stodden on jo 25-vuotias, mutta teinivaimon maine seuraa häntä edelleen. Mallina ja televisiopersoonana tunnettu tähti nimittäin meni 16-vuotiaana naimisiin itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Stodden erosi hiljattain virallisesti Hutchisonista.

View this post on Instagram

So tan in quarantine y’all #stayhome #sunshine #DAY18 #nomakeup

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Nyt realityjulkkis on esitellyt koronakaranteenin uhkeaa vartaloaan ja erityisesti takapuoltaan bikineissä, kun hän on selvästi nauttinut ajastaan karanteenissa. Ilmeisesti tikkarit maistuvat ja auringonpaiste hellii niukasti verhottua vartaloa.

Courtney Stodden ja Doug Hutchison ilmoittivat eroavansa jo tammikuussa 2017. Avioero astui kuitenkin virallisesti voimaan vasta maaliskuussa 2020. Nyt Courtney on poseerannut näyttävästi vaaleanpunaisissa bikineissä ja toisessa kuvassa ryhtynyt pesemään viinipulloa lavuaarissa. Syy pesulle oli se, että Stodden oli tilannut viinipullon kotiinsa ja halusi varmistua, ettei siinä ole koronavirusta.

View this post on Instagram

Suns out buns out 👙#bikini #quarentine #day18

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on